Het bestuur is verheugd dat het een dagexcursie heeft  kunnen organiseren naar de Koninklijke Marine en de Nederlandse Defensie Academie in Den Helder. Wetenschap en technologie staan hier op een hoog niveau.
Op het programma staan enkele lezingen (over verdediging tegen raketten; denk aan N.Korea en over automatisering voor nieuwe platformen) en bezoeken aan de geavanceerde scheepssimulator voor trainingsdoeleinden, de onderhoudshal van het Marine onderhoudsbedrijf, en een schip.
Het vervoer gaat per touringcar. Vertrek- en aankomstpunt is Den Haag CS, vertrek ’s morgens, retour eind van de middag. Er kunnen maximaal 50 personen mee. Nadere informatie met het definitieve programma van de excursie ontvangt u bij inschrijving en is ook hier in te zien.
Voor deze excursie kunt u zich alleen inschrijven via de intekenlijst bij het bestuur tijdens de lezingen avonden van 9 oktober, 23 oktober en 6 november 2017 tegen gelijktijdige betaling van € 15,- per persoon. Gaarne gepast!
Bij inschrijving  dient u het nummer van een geldig identiteitsbewijs op te geven. Dit bewijs ook meenemen bij de excursie.

24/10/2017: de excursie is volgeboekt!

 

 

 

 

 

 

 

.