inloggen
1e keer aanmaken inlog gegevens
password vergeten

Wanneer u nog geen inlognaam en password heeft, moet u die eerst aanvragen door zelf uw eigen inlognaam en password te bedenken, en een aantal algemene gegevens in te vullen.
Na het invullen van deze gegevens, krijgt u een email ter verificatie. Dat kan bij sommige internetproviders wel een uur duren vanwege het spamfilter van uw provider (let s.v.p. ook op dat de verificatiemail niet in uw eigen spamfilter terecht komt, of het spamfilter van hotmail of gmail). U moet eerst de verificatielink in die email aanklikken, daarna kunt u doorgaan met inloggen.
Wanneer u er niet uit mocht komen, stuurt u dan een berichtje (via de Contact pagina onder tab Algemeen).

De mensen die nog geen lid zijn van de Kon Mij voor Natuurkunde 'Diligentia' zijn verplicht lid te worden. U krijgt dan informatie toegestuurd en wordt verzocht binnen 14 dagen 35 euro (studenten 7 euro) te storten op NL55 INGB 0002 3416 77.
U heeft dan verder vrij toegang tot alle beschikbare video's. Wanneer u lid geworden bent kunt u de lezingenavonden ook zelf bijwonen (met introducee) in gebouw Diligentia, Lange Voorhout 5 in Den Haag. Tevens krijgt u het eerstvolgende jaarboek met daarin alle lezingen toegestuurd, ook kunt u deelnemen aan onze excursies.

Wanneer U inlogt op de video pagina, bevestigt u de
Algemene voorwaarden Diligentia video archief
gelezen te hebben en er mee akkoord te gaan.

Als U reeds ingelogd bent, kunt u direct doorgaan naar de onderstaande pagina's:

Uitleg over gebruik youtube video's

youtube uitleg

.