Diligentia Excursie naar de Studieverzameling Elektrotechniek in Delft

Voor de jaarlijkse Diligentia excursie nodigen we onze leden dit keer uit om mee te gaan naar de Studieverzameling Elektrotechniek in Delft. Het programma zal daar beginnen om 10:00 uur. U reist op eigen gelegenheid naar en van de Mekelweg in Delft (waar de verzameling zich bevindt): er is goed openbaar vervoer en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 10.00-10.30 ontvangst met koffie/thee
  • 10.30-11.40 Lezing “Geschiedenis der Elektrotechniek” door prof. L. (Lou) van der Sluis
  • 11.40-12.00 toelichting op de studieverzameling door Han Geijp, beheerder.
  • 12.00-13.00 lunch
  • 13.00-15.15 rondleiding door de studieverzameling, 3 groepen parallel, 3 x 3 kwartier.
  • 15.15-16.30 koffie/ thee/ frisdranken en gelegenheid om zelf verder rond te kijken.

 

Meer informatie staat in het informatieblad dat u bij inschrijving ontvangt.  De  excursie kost 20 euro; daarin zijn  koffie en thee, lunch, frisdrank, versnaperingen en een bijdrage voor de studieverzameling inbegrepen.

Diligentia-leden kunnen hier een kaartje kopen voor zichzelf en voor maximaal 1 introducé. Houdt uw lidmaatschapsnummer bij de hand. De inschrijving begint op maandag 21 oktober en eindigt op 11 november, tenzij de inschrijvingslijst eerder vol is.
U kunt zich ook inschrijven bij de bestuurstafel, op de lezingenavonden van 21 oktober en 4 november in Diligentia.
Er is plaats voor maximaal 50 personen. Als de lijst vol is, kunt u zich op een  reservelijst laten plaatsen. Dit kan alleen bij de bestuurstafel in het theater.

Bij inschrijving via de website wordt u verzocht direct te betalen met Ideal, u ontvangt direct een automatische bevestigingsmail. Bij inschrijving aan de zaal kunt u pinnen (dit heeft onze voorkeur), of met gepast geld betalen.

 

 

 

 

.