Virgo excursie nadere informatie

De gevolgen van het corona virus zorgen ervoor dat we op dit moment nog geen concrete afspraken kunnen maken over het bezoek in het najaar. Wel kunnen we iets duidelijker contouren schetsen:
Virgo is prima in staat en graag bereid om een groep bezoekers van Diligentia te ontvangen. De meetopstelling wordt na beëindiging van de huidige meetperiode tussen mei dit jaar en mei volgend jaar onderhanden genomen en is in die periode uitstekend te bezoeken, zonder dat we metingen verstoren o.i.d. Wij mikken nog steeds op een bezoek in oktober of november, maar kunnen op dit moment nog geen datum vastleggen. Zonodig kan het bezoek uitgesteld worden binnen de genoemde periode tot mei 2021. De detail invulling van het bezoek wordt 2e helft mei voortgezet, zodra er nieuws is laten we het weten.
Het ziet er naar uit dat wij een blokreservering kunnen maken bij hotel Bologna in Pisa en daarvandaan met een bus of ander vervoer naar Virgo gaan. Pisa is een mooie stad met veel bezienswaardigheden en goede mogelijkheden om eventueel na afloop van de excursie gezamenlijk ergens te gaan eten.
Kortom iets om naar uit te kijken in deze ietwat onwerkelijke tijd.