Kaartje kopen

Zaal-/ Livestreamkaartje kopen voor een lezing

De prijs van een toegangskaartje voor de zaal is voor niet-leden € 5,00. Als u lid wordt voor € 35,00 per jaar, mag u een introducé gratis meenemen, daarmee bent u al snel voordeliger uit!
De lezingen worden ook live gestreamd, zodat u ze desgewenst thuis kunt volgen. De livestream is interactief, vragen stellen na afloop is mogelijk via email. Een livestreamkaartje kost € 3,00. Leden hebben gratis toegang tot de livestream.

Houd rekening met het volgende bij zaalbezoek gedurende de Coronamaatregelen:

  • Er worden alleen kaarten aangeboden voor de eerstvolgende lezingavond, zie het programma. Livestreamkaarten kunnen wel voor alle komende lezingen gekocht worden.
  • Als er geen zaalkaarten meer beschikbaar zijn, probeer het dan op zaterdag of zondag (tot 18:00 uur) voor de lezing nog eens, mogelijk zijn er nog plaatsen beschikbaar gekomen.

Zaalkaarten en livestreamkaarten zijn online via de website verkrijgbaar en worden afgerekend met iDeal. U moet alle gevraagde velden invullen. Wanneer de betaling is gelukt, krijgt u binnen enkele minuten een e-mail met een barcode die u aan de zaal als kaartje kunt gebruiken of met een toegangscode voor de website om de livestream te bekijken. Voor last-minute bezoekers zijn er meestal ook nog wel kaarten aan de zaal te koop.

Wilt u even uw spambox checken wanneer u binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt? Bij uitzondering duurt het wel eens langer voordat de (automatische) toegangsmail bij de ontvanger aankomt. Wij hebben hier geen invloed op. Wacht daarom niet tot het laatste moment met het aanschaffen van een livestreamkaart.

Bij het betreden van het theater Diligentia zijn de Algemene Bezoekersvoorwaarden van kracht.

Zie ook de aanvullende coronamaatregelen van het theater op de pagina Zaalplaatsen en toegangskaarten.