Kaartje kopen

Zaal-/ Livestreamkaartje kopen voor een lezing

De prijs van een toegangskaartje voor de zaal is voor niet-leden € 5,00. Er geldt vrije plaatskeuze bij de lezingavonden. Als u lid wordt voor € 35,00 per jaar, mag u een introducé gratis meenemen, daarmee bent u al snel voordeliger uit! Kaarten zijn in verband met de coronamaatregelen uitsluitend via de website tot uiterlijk zondagavond voor de lezing verkrijgbaar, niet aan de zaal. Het aantal zaalplaatsen is thans zeer beperkt tot 70 stoelen. Wel worden de lezingen live gestreamd via deze website, zodat u ze toch kunt bijwonen. De livestream is interactief, vragen stellen na afloop is mogelijk. Een livestreamkaartje kost € 3,00 en kunt u nu al bestellen. Leden hebben gratis toegang tot de livestream.

In aanvulling op deze regels geldt voor de Kennismakingslezing (KML):
Er zijn 5 zaalplaatsen voor niet leden beschikbaar en gratis te reserveren. Zo kunt u gratis kennismaken met onze vereniging. Als er geen zaalplaatsen meer zijn, volg dan de Kennismakingslezing gratis via de livestream. Kaarten voor de zaal en de livestream verkrijgt u met de knop "Toegangskaart kopen" hiernaast.

Mocht u graag de lezing in de zaal willen bijwonen, houd dan rekening met het volgende:

  • Er worden alleen kaarten aangeboden voor de eerstvolgende lezingavond, zie het programma.
  • Leden hebben voorrang, als er op de zaterdag voor de lezing nog zaalplaatsen over zijn, worden deze via de website ook voor niet-leden aangeboden. U kunt tot uiterlijk zondagavond voor de voorstelling kaarten kopen. Buiten dit tijdvenster krijgt u na invullen van het bestelformulier altijd de melding dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn. Gebruik dus de periode zaterdag/zondag voor de lezing voor uw bestelling van een zaalplaats.

Zaalkaarten en livestreamkaarten zijn alleen online verkrijgbaar en worden afgerekend met iDeal. U moet alle gevraagde velden invullen. Wanneer de betaling is gelukt, krijgt u binnen enkele minuten een e-mail met een barcode die u aan de zaal als kaartje kunt gebruiken of met een toegangscode voor de website om de livestream te bekijken.

Wilt u even uw spambox checken wanneer u binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt? Bij uitzondering duurt het wel eens langer voordat de (automatische) toegangsmail bij de ontvanger aankomt. Wij hebben hier geen invloed op. Wacht daarom niet tot het laatste moment met het aanschaffen van een livestreamkaart.

Bij het betreden van het theater Diligentia zijn de Algemene Bezoekersvoorwaarden van kracht.

 

Aanvullende regels rondom uw theaterbezoek in verband met de coronamaatregelen:

  • Theater Diligentia volgt de richtlijnen van het RIVM en het VSCD om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en om iedereen te beschermen.
  • Plaatsreserveringen worden gecontroleerd bij de ingang van het theater. Tevens wordt u gevraagd naar ziekteverschijnselen. Zonder reservering en ook in geval van ziekteverschijnselen mag u niet naar binnen.
  • Door spreiding in de aankomsttijd wordt een lange rij bij de ingang voorkomen. Wij adviseren om tussen 19:30 en 19:50 uur bij de ingang van het theater aan te komen.
  • Bij binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren met handgel die voor u klaarstaat. Er kan geen gebruik worden gemaakt van de garderobe.
  • Houdt u aan de geldende coronaregels, bewaar steeds 1,5 m afstand. Het theater maakt gebruik van vaste looproutes om te garanderen dat aan de 1,5 meter afstand kan worden voldaan. Er zijn drie éénrichting routes: route bar, route toilet en route zaal. Route bar geeft u de mogelijkheid een drankje te bestellen, die u mee de zaal in mag nemen. Route toilet geeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet. Route zaal geeft u toegang tot de theaterzaal. Eenmaal in de zaal kunt u geen gebruik meer maken van het toilet.
  • Uw plaatsreservering betreft alleen een zitplaats in de zaal, het is geen stoelreservering. Bij binnenkomst in de zaal wordt u een plek toegewezen.
  • U kunt de zaal pas na afloop van de lezing en de discussie weer verlaten. De theater medewerkers en bestuursleden coördineren het verlaten van de zaal, zodat ook hierbij de 1,5 meter afstand gewaarborgd zal zijn. Na afloop zal de bar gesloten zijn en dient u het theater direct te verlaten. Indien gewenst kunt u nog gebruik maken van de route toilet.