Diligentiaprijs voor scholieren: winnaars 2021

De afgelopen weken zijn weer de Diligentiaprijzen uitgereikt aan eindexamen kandidaten met uitmuntende beta resultaten van de scholen die lid zijn van Diligentia. In september, als het jaarboek verschijnt, kunt u foto’s en meer informatie zien. Nu geven we alvast de namen van de winnaars:
Vrijzinnig-Christelijk Lyceum:             Jip de Buck
Christelijk Gymnasium Sorghvliet:    Anniko Firman, Sarah Swartjes
Maerlant Lyceum:                                Gijs Pols
Segbroek College:                                Evana Blok, Shahroz Syed
Gymnasium Haganum:                       Lionel Yerbanga
Edith Stein College:                              Danylo Zavoloko

De prijs houdt o.a. een jaar lang gratis lidmaatschap van Diligentia in. We feliciteren alle winnaars van harte met hun prijs en hopen ze regelmatig te zien bij de lezingen en natuurlijk nog veel van ze te horen als zij zich verder ontwikkelen in een beta richting.