Toegang tot theater in coronatijd

De toegangsregels voor het theater Diligentia zijn bekend en gelden tot de volgende corona persconferentie op 20 september. Het betekent voor het lezingenprogramma dat de eerste lezing op 13 september in de zaal bijgewoond kan worden door 321 personen, die een geldige corona check moeten tonen. De website is inmiddels aangepast aan de geldende situatie.
Omdat de regels naar verwachting in de komende tijd nog aan veranderingen onderhevig kunnen zijn, zal per lezing het toegangsbeleid minimaal 10 dagen voor de lezing bekend gemaakt worden en de website overeenkomstig aangepast. Het is dus niet mogelijk om plaatskaarten te kopen of te reserveren voor lezingen die verder in de toekomst liggen. Alleen livestreamkaartjes (voor niet-leden) zijn wel al voor het hele seizoen te kopen.