4 oktober volledige zaalcapaciteit beschikbaar

Door de recente overheidsaanpassing van de coronamaatregelen is bij de lezing op 4 oktober de volledige zaalcapaciteit weer beschikbaar. Ook kunt u tijdens uw bezoek aan Diligentia weer vrij rondlopen en voor en na afloop van de lezing gebruik maken van de bar en de foyer.
Let op: de toegangscontrole bij de ingang van het theater blijft strikt: u moet een geldig coronabewijs, een ID en uw ledenpas of zaalplaatsreservering tonen. Zonder deze attributen moeten wij u helaas de toegang weigeren.
Het bestuur zal ook weer als vanouds aanwezig zijn in de foyer voor vragen, (hernieuwde) kennismaking, informatie, verkoop van boeken, afhalen van welkomstpakketten voor nieuwe leden, enz.
Wij hopen op een grote opkomst: de controle bij de ingang helpt ons allemaal om ons veilig te voelen op de lezingavond, we kunnen met een gerust hart bij elkaar komen!