Theatersluiting; lezingen en ALV

In verband met de nieuwe coronamaatregelen van 26 november 2021 is het theater gedurende 3 weken gesloten. De lezingen zullen in deze periode zoveel mogelijk via livestream plaats vinden. Details hierover worden op de website steeds ruimschoots van te voren aangegeven.
De Algemene ledenvergadering is uitgesteld tot maandag 20 december, aanvang 20:00 uur. Deze zal online via livestream worden gehouden, met vooraf mogelijkheid tot stemmen en vragen stellen. Verder uitstel, bijv. totdat de theaters weer open zijn, is niet mogelijk omdat als uiterste datum voor de ALV met o.a. jaarrekening, begroting, contributie en benoemingen statutair 31 december is bepaald. Daarbij geldt een aankondigingstermijn van 3 weken van te voren.
Leden waarvan wij een emailadres hebben, ontvangen nadere informatie via email.