email probleem Yahoo opgelost

Van onze mailprovider ontvingen wij bericht dat het probleem met niet aankomende emails bij leden met een door Yahoo aangeboden mailaccount (herkenbaar aan de domeinnaam, o.a. @yahoo.com, @cs.com) opgelost is. Dit betekent dat iedereen nu weer alle mail van Diligentia ontvangt. Wij sturen 9 dagen voor iedere lezing een herinneringsmail en af en toe, bij belangrijke mededelingen of wijzigingen een aparte mail. We proberen het aantal mails zo beperkt mogelijk te houden.
Als een mail niet aankomt, krijgen wij meestal bericht daarvan via onze provider, maar niet altijd. Als u zelf mails mist, of de indruk hebt dat bepaalde mails niet bij u aankomen, neem dan kontakt op met het bestuur via het contactformulier.
Op de website ziet u altijd de laatste informatie en hoeft u niets te missen.