Interessepeiling Diligentia excursie

Na de fantastische lezing van prof. Richard van de Sanden in maart 2021 kregen we de unieke gelegenheid om met een groep het onderzoeksinstituut DIFFER in Eindhoven te bezoeken. Helaas is dat tot op heden nog niet gelukt vanwege de corona pandemie.
Onlangs heeft prof. V.d. Sanden op onze vraag of een bezoek weer mogelijk is, positief gereageerd. Voordat wij tijd en energie steken in het organiseren hiervan, willen we ons er van overtuigen dat er voldoende belangstelling is om met een flinke groep leden in een touringcar naar Eindhoven te reizen voor een bezoek aan DIFFER. Daarom is er een interessepeiling gestart op de pagina Excursie. Daar vindt u ook meer informatie over DIFFER.
De interessepeiling is beschikbaar tot medio november. Als dan blijkt dat er voldoende deelnemers te verwachten zijn, zullen we de organisatie ter hand nemen voor een bezoek in maart 2023.