Livestream-login

Livestream volgen

De lezingen van Diligentia worden via YouTube in een interactieve livestream weergegeven. Na afloop kunt u eventuele vragen indienen, waar de spreker dan direct op kan antwoorden. De voorzitter van de avond verdeelt de discussietijd tussen vragen uit de zaal en vragen van de livestreamvolgers. Er is geen garantie dat een vraag daadwerkelijk behandeld wordt, met name als er erg veel vragen zijn.

Als u een email met een link naar de livestream heeft ontvangen (leden ontvangen deze in de herinneringsmail die 9 dagen voor de lezing is toegestuurd), gebruik die dan en verlaat de website, dit zorgt voor een betere ontvangst van de livestream, ook bij veel belangstelling.

Om de livestream vanaf de website te volgen moet u inloggen.
Leden gebruiken hiervoor hun email adres en lidnummer (het nummer dat op uw ledenpas onder de barcode staat). Als u geen email adres bij Diligentia heeft opgegeven, voer dan bij email adres uw achternaam + de laatste 2 cijfers van uw lidnummer in.
Scholieren voeren bij "Email of gebruikersnaam" in: de naam van de school (precies zoals die op de Diligentia ledenpas staat die je bij de contactleraar kunt krijgen) + de laatste 2 cijfers van het lidnummer op die pas. Bij "Lidnr of wachtwoord" invoeren: het lidnummer dat op die pas staat.
Niet-leden voeren gebruikersnaam en wachtwoord in, zie de emailbevestiging van het gekochte livestreamkaartje.

Log hier in:

Lost your password?