Livestream-login

Livestream volgen

De lezingen van Diligentia worden via YouTube in een interactieve livestream weergegeven. Na afloop kunt u eventuele vragen indienen, waar de spreker dan direct op kan antwoorden. De voorzitter van de avond verdeelt de discussietijd tussen vragen uit de zaal en vragen van de livestreamvolgers. Er is geen garantie dat een vraag daadwerkelijk behandeld wordt, met name als er erg veel vragen zijn.

Als u een email met een link naar de livestream heeft ontvangen (leden ontvangen deze in de herinneringsmail die 9 dagen voor de lezing is toegestuurd), gebruik die dan en verlaat de website, dit zorgt voor een betere ontvangst van de livestream, ook bij veel belangstelling.

Om de livestream vanaf de website te volgen moet u inloggen.
Leden krijgen toegang tot de video's achter wachtwoord met hun email adres en lidnummer (het nummer dat onder de barcode staat die bij uw lidmaatschap hoort, zie ledenpas of welkomstemail nieuw lid). Als u geen email adres bij Diligentia heeft opgegeven, voer dan bij email adres uw achternaam + de laatste 2 cijfers van uw lidnummer in.

Niet-leden voeren gebruikersnaam en wachtwoord in, zie de emailbevestiging van het gekochte livestreamkaartje.

Log hier in:

Lost your password?