Email problemen oplossen

Af en toe ontvangen wij berichten van leden dat zij emails die door ons verstuurd worden niet ontvangen of dat deze in de Spambox terecht komen. Dit gebeurt met name bij emailaccounts die vallen onder Yahoo.com en afgeleide providers zoals CS.com en AOL.com.
Als u hier last van heeft, probeer dan om het Diligentia domein als vertrouwde afzender aan te merken in uw mailprogramma. Dit kan bijv. in Outlook door op een mail van Diligentia met de rechter muisknop te klikken en in het keuzemenu dat dan volgt bij Spam of Junk o.i.d. (afhankelijk van de taalinstelling in uw PC) aan te vinken dat deze mails nooit geblokkeerd moeten worden. Een andere methode die soms werkt is het Diligentia mailadres opnemen in de kontaktenlijst van uw mailprogramma.
Als dit allemaal niet helpt, dan is een heel andere mogelijkheid het nemen van een emailadres bij een andere provider, bijv. bij Gmail van Google. Daarmee behoren de problemen tot het verleden.