Diligentia en Rijksmuseum Boerhaave

De Koninklijke Maatschappij voor Natuurkunde Diligentia heeft recent de banden aangehaald met het Rijksmuseum Boerhaave in Leiden. Het museum in de historische binnenstad van Leiden is uitgeroepen tot Europees museum van het jaar. De tentoonstelling van unieke wetenschappelijke objecten wordt effectief benut om de discussie over nut en relevantie van wetenschap te voeren. Het museum is vanaf 1 juni weer toegankelijk (reserveren on-line). Binnenkort wordt de tentoonstelling Besmet! geopend, waarvan de oorspronkelijk geplande opening op 15 april niet door kon gaan vanwege de gevaren van virusbesmetting. Graag moedigen wij u aan het museum te steunen door u aan te melden als Vriend of Liefhebber van het museum,

https://rijksmuseumboerhaave.nl/steun-het-museum/word-vriend/