Theater mogelijk 1 januari 2021 weer open

Theater Diligentia treft voorbereidingen om vanaf 1 januari 2021 weer open te gaan, echter is dit nog afhankelijk van de corona maatregelen. Onder de thans geldende maatregelen mag het theater per voorstelling 30 bezoekers toelaten, dit geldt ook voor onze lezingen. Als dit maximum aantal niet lager wordt, gaat het programma 1 januari van start.
Het bestuur streeft ernaar om met de lezingen zo snel mogelijk naar het theater terug te keren, maar wil daarbij het uitzenden van de lezingen via de livestream handhaven. Door wijzigingen in de technische voorzieningen van het theater is hiervoor enige voorbereidingstijd nodig. Daarbij moet onze livestream opstelling getest en mogelijk aangepast worden.
Daardoor zal het misschien niet gelijk op 4 januari lukken om al gebruik te maken van het theater.
De ingangsdatum zal hier zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden.