Diligentiaprijs voor scholieren; winnaars 2023

De afgelopen weken zijn weer de Diligentiaprijzen uitgereikt aan eindexamenkandidaten met uitmuntende bètaresultaten van de scholen die lid zijn van Diligentia. In september, als het jaarboek verschijnt, kunt u foto’s en meer informatie zien. Nu geven we alvast de namen van de winnaars:
Vrijzinnig-Christelijk Lyceum:             Anneloes Heimerikx
Christelijk Gymnasium Sorghvliet:    Meine Scheltema
Maerlant Lyceum:                                Mia Kaarls
Segbroek College:                                Per Leneman, Emil Riedeman
Gymnasium Haganum:                       Cathelijne Dotinga
St.-Maartenscollege:                            Joseph Thomas
Haags Montessori Lyceum:                Quinten Schuttevaer
Edith Stein College:                              Emre Ramadan

De prijs houdt o.a. een jaar lang gratis lidmaatschap van Diligentia in. We feliciteren alle winnaars van harte met hun prijs en hopen ze regelmatig te zien bij de lezingen en natuurlijk nog veel van ze te horen als zij zich verder ontwikkelen in een bètarichting.